Marele Ion nu plăteşte!Marele Ion nu plăteşte!

Într-o bună zi, un şofer de autobuz a mers la garajul companiei, a preluat autobuzul şi a plecat în cursă. Nu au fost probleme la primele staţii, câţiva oameni au coborât, alţii au urcat, iar lucrurile se desfăşurau ca de obicei.

La următoarea staţie, un tip foarte bine făcut a urcat în autobuz. Era înalt de 1.90 cm şi avea un corp ca de culturist. Bărbatul se uită înspre şofer şi îi spuse: “Marele Ion nu plăteşte!” şi se aşeză pe un scaun în spatele cabinei şoferului.

Şoferul avea 1.70 cm, era slăbuţ şi nu avea atâta forţă precum marele Ion. Astfel, deşi nu era deloc încântat de situaţie nu comentă în faţa lui Ion.

A doua zi se întâmplă la fel. Marele Ion urcă în autobuz şi spuse: ” Marele Ion nu plăteşte!” şi luă loc pe scaun.

În următoarea zi se întâmplă la fel. Şi trecură zile întregi, iar marele Ion avea aceeaşi replică: “Marele Ion nu plăteşte!”

Şoferul era din ce în ce mai iritat din cauza acestui fapt, astfel se hotărâ să devină mai puternic decât marele Ion ca să îl înfrunte.

Pentru aceasta el se abonă la sala de forţă şi se înscrise la antrenamentele de judo şi de box.

La sfârşitul verii, şoferul devenise destul de puternic şi prinse încredere în puterile sale. Astfel, într-o zi când marele Ion urcă în autobuz şi îi spuse că marele Ion nu plăteşte, şoferul strigă către el:

– Şi de ce să nu plătească!

Surprins de reacţia şoferului acesta îi răspunse:

– Pentru că marele Ion are abonament pentru autobuz!

Morala poveştii: Asigură-te mai întâi că există o problemă reală, iar mai apoi caută soluţii să o rezolvi.

Partea bună a poveştii este că şoferul a acţionat pentru a-şi îmbunătăţi condiţia fizică şi astfel şi-a sporit încrederea în sine.

dincolodeaparente.com

Marele Ion nu plăteşte!
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *