Eşti mult mai puternicEşti mult mai puternic(ă) decât crezi!

Mulţi susţin, că cel care plânge este o persoană slabă. Dar cum poţi vorbi la modul general despre sute de persoane ale căror probleme sunt tot de atâtea feluri?

Nici persoanele, nici problemele nu sunt identice. Ceea ce mie mi se pare rău, pentru altul poate este îngrozitor. Ceea ce pe mine mă face să plâng în hohote, poate pe altul nici nu-l face să lăcrimeze. Deci… nu avem voie să ne judecăm unul pe altul!

Suntem puternici. Chiar dacă nu suntem toţi la fel. Chiar dacă în mijlocul momentelor extrem de grele ne permitem câteodată să lăcrimăm, acele lacrimi nu sunt semnele slăbiciunii. Căci încă suntem în picioare, nu? Dacă nu ne-am lăsat doborâţi şi nu ne-am dat bătuţi, chiar dacă am plâns, suntem puternici! Suntem în stare să suportăm lovitură după lovitură, căzătură după căzătură.

Dar ne ridicăm întotdeauna! Toţi suntem puternici, doar că unii nu sunt conştienţi de lucrul acesta, deoarece nu se cunosc încă suficient de bine pentru a-şi găsi motivaţia de a merge mai departe. De a continua, de a se ridica după o lovitură oricât de grea.

Secretul este unul singur: când simţim că nu mai avem puterea de a merge mai departe, să mai facem un pas! Să ne gândim, că mai avem ţeluri de atins, vise de îndeplinit. Că mai sunt persoane care au nevoie de noi. Că mai avem multe de făcut pe Pământul acesta!

Suntem mai puternici decât credem! Dacă avem motivaţia suficientă pentru a continua. ( sursa: theshadowofadream.wordpress.com )

dincolodeaparente.com

Eşti mult mai puternic(ă) decât crezi!
Etichetat pe:                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *