Ce este Sistemul de Control Matrix 1Ce este Sistemul de Control Matrix?

Vedem o parte din aceasta în zonele guvernării, armatei, medicinei, finanțelor, mass mediei, educației academice și religioase. Aceste instituții construiesc sistemul nostru de credințe și modul nostru de viață. Arhitecții lor ascunși pot fi societăți secrete, linii de sânge ale elitelor, sindicate corporatiste, bancherii internaționali, consilii de experți guvernamentali și rețele militare sub acoperire.

Unii numesc guvernul din umbră illuminati sau Noua Ordine Mondială. Această mașinărie social-politică este ceea ce mulți consideră a fi Matrix-ul. Dar în această realitate, aceste lucruri compun doar aspectele exterioare ale Matricei, partea cea mai ușor de văzut, de studiat și credibilă. Acestea sunt doar crengile, în timp ce rădăcinile se întind adânc în zona ocultă extraterestră și în ținuturile hiperdimensionale.

Pentru a transcende Matricea, noi trebuie să înțelegem părțile sistemului de control ce își au originea dincolo de nivelul politic al conspirației, acesta fiind doar modul prin care s-a abătut împotriva noastră un război spiritual imens. Aceste componente mai adânci includ în primul rând, creierul central al Sistemului de Control al Matricei cunoscut de antici ca fiind Demiurgul.

Ce este Sistemul de Control Matrix 3Demiurgul se spune că ar fi sufletul Universului. Este atot cuprinzătorul câmp energetic ce proiectează materia, energia, spațiul și timpul la nivel cuantic. Demiurgul este o inteligență artificială non fizică care, în forma ei originală și corectă, a modelat materialitatea conform voinței divine. Doar că de atunci a evadat din cadrul divin și a devenit un parazit peste colțul ei de Creație, care este universul în care ne găsim noi acum. Demiurgul a configurat acest univers într-o mașinărie deterministă și rece, o construcție care perpetuează iluzia timpului linear care ne chinuie și pe mai departe fără considerație față de conștiința locuitorilor lui și pe care îi forțează să trăiască după legea junglei.

Aceste condiții sufocante spiritual sunt ceea ce permit Sistemului de Control al Matricei să existe. Acestea conduc către un mod de viață care favorizează servirea propriului interes în dauna altora. Ceea ce se presupunea a fi o matcă hrănitoare, o matrice a creșterii pentru evoluția conștiinței prin experiența fizică, a căpătat în schimb spectrul unei închisori spirituale.

Ce este Sistemul de Control Matrix 4Cea de a doua componentă a Matricei include toate ființele non-fizice care se asemănau cu Demiurgul. Într-un ținut al resurselor limitate vor exista aceea care și-au dezvoltat competiția, prădătorismul și supraviețuirea la o înaltă clasă. Astfel de ființe sunt moarte spiritual și separate de divin. (în mintea lor) Ei privesc la cei vii, cum suntem noi, ca la o sursă de energie și distracție.

Cei mai puternici, pe care gnosticii îi numesc Arhoni, pot fi priviți ca fiind agenții-slugă ai Demiurgului Corupt. Aici pe pământ ei sunt în fruntea unei rețele de entități negative care ne cresc în ferme pentru energia sufletului nostru. Această rețea include demoni, forme gând parazite generate de suferința umană și de perversitate dar și fantome care lucrează în serviciul demonilor. Ei toți sunt prădătorii non-fizici ce rătăcesc în jurul nostru și instigă suferința umană cu fiecare oportunitate, în special pentru a se hrăni cu energia eliberată de suflet. Ei sunt cei care se hrănesc cu energie, manipulatori de minți și torționari care ne joacă pe degete de nu ne vedem dacă nu suntem atenți. Ei pot creea sincronicități care să ducă în eroare, să creeze accidente și boli ciudate, să introducă gânduri străine și emoții în noi în timpul stărilor joase de conștiință și pot induce simptome schizoide în cei vulnerabili.

Ce este Sistemul de Control Matrix 5Cea de a treia componentă este constituită din colectivele de extratereștrii care au manipulat omenirea în toate modurile imaginabile încă de la apariția speciei noastre. Ne-au modificat genetica, istoria, credințele și doresc controlul total al destinului nostru planetar. Diferiți de demoni, extratereștrii sunt ființe fizice sau cvazi-fizice care posedă inteligență superioară, abilități psihice și tehnologie. În anumite limite, tehnologia lor le permite să modifice materia, energia, spațiul și timpul prin folosirea energiilor demiurgice. De aceea extratereștrii sunt arhitecții Sistemului de Control al Matricei.

Cea de a patra componentă este propria noastră biologie care este în mare un produs al ingineriei genetice extraterestre de-a lungul eonilor. Corpurile noastre au fost concepute astfel încât percepția noastră să fie limitată doar la cinci simțuri fizice așa că instinctele noastre sunt în mod special acelea ale corpului și egoului. Nu e nici-o șmecherie să percepi lumea fizică însă totul se schimbă când reușești să te conectezi cu lumea spirituală. Implicit, șansele sunt deja măsluite în favoarea Sistemului de Control al Matricei. Noi percepem doar atât cât să ne holbăm în jurul fermei de „vite” dar nu prea mult ca să nu găsim o portiță de scăpare.

Ce este Sistemul de Control Matrix 6Cea de a cincea componentă este constituită din oameni goi sau programați prin intermediul cărora, extratereștrii, demonii și formele gând pot acționa. Oamenii care nu au controlul conștient asupra lor înșiși sunt deschiși controlului altcuiva, momentan sau permanent. Aproape oricine este posibil să fie influențat momentan când nu este atent. Asta incluzând prietenii, familia, vecinii, colegii de serviciu, politicieni, scriitori sau celebrități. Aceia care sunt complet goliți sau profund programați, sunt agenți permanenți ai Matricei. Ei funcționează ca aplaudaci angajați de sistemul de control sau ca portavoci ambulante ale agendei extraterestre. Sau ei acționează ca și caractere din fundal ce susțin status-quo-ul. Împreună, aceste componente crează un cadru al controlului ce există peste tot în jurul nostru și în interiorul nostru tot timpul.

Ce este Matricea?

Este totalitatea forțelor și mecanismelor ce au ca scop să ne țină adormiți spiritual. De ce continuă să se repete istoria? De ce nu poate omenirea să acționeze unită pentru a pune capăt sclaviei fizice, financiare și spirituale? Poate că asta se întâmplă deoarece fiecare soluție încercată nu a reușit să se ocupe de acele slăbiciuni umane fundamentale. Până când aceste aspecte critice nu vor fi depășite, schimbarea va rămâne superficială, deoarece vechile probleme vor continua să apară.

Ce este Sistemul de Control Matrix 2Prima slăbiciune este aceea că percepția noastră e limitată doar la cele cinci simțuri. Deoarece noi nu suntem capabili să vedem dincolo de universul material, suntem amăgiți să ne comportăm conform acestei viziuni, să ne comportăm ca animalele sau mașinile, deși în esența noastră suntem spirite. De asemenea suntem orbiți și nu putem vedea dușmanii noștrii oculți și structurile de control nefizice și energiile pe care ele le angajează.

Ca și un aisberg, majoritatea Sistemului de Control al Matricei este ascuns privirii. Din acest motiv, oamenii sunt ca niște marionete mânuite de sfori invizibile. Mai devreme sau mai târziu, umanitatea trebuie să își dezvolte puteri de clarviziune. Printr-un antrenament esoteric adecvat, va deveni posibil să realizăm vindecări miraculoase, vedere la distanță, auto-protecție psihică, perceperea și înlăturarea paraziților eterici, precogniția, telekinezia, influențarea probabilităților, telepatia și detectarea rapidă a agenților sabotori.

Imaginați-vă cât de mult ar nivela asta câmpul de joacă. Dacă am putea vedea dincolo de carne ar fi finalul jocului pentru acei psihopați conduși de forțe extraterestre și demonice. Dar momentan, instituțiile principale nici măcar nu cred în percepțiile extrasenzoriale, ca să nu mai spunem de încercarea de a le dezvolta. Nu le auzi niciodată ca fiind menționate de mișcările sociale sau politice de asemenea, ceea ce ne arată cât de mult a fost controlată de Sistemul de Control.

Ce este Sistemul de Control Matrix 7Cea de a doua slăbiciune derivă din faptul că știința este stabilită cu fermitate în tărâmul materiei fizice, energiei fizice, spațiului 3D și timpului liniar. Acest fapt blochează revoluțiile tehnologice necesare care ar determina depășirea lipsurilor și distrugerea mediului. Tehnologia noastră primitivă face ca Pământul să fie lipsit de apărare fizică în fața forțelor extraterestre, dându-le astfel acestora un mare avantaj strategic. Așa că noi trebuie să ne îndreptăm către un tip de știință mai evoluat care se folosește de energii și principii încă neexplorate de tradiționaliști.

Exemplele includ fizica scalara si tehnologia demiurgică, care implică energia punctului zero, undele electromagnetice longitudinale, potențiale gauge al liberei forțe și energia eterică pentru a atinge aparentul imposibil. Asta ar permite energia liberă, antigravitația, invizibilitatea și călătoria în timp. Fără o astfel de tehnologie, rasa umană va continua să fie preocupată de supraviețuirea fizică, competiția pentru resurse pe cale de dispariție și dependența de acei puțini care controlează aceste resurse.

Ce este Sistemul de Control Matrix 8Cea de a treia slăbiciune este egoul, parazitul mental care ne menține ancorați emoțional în Matrice. Acesta este o instalație străină grefat peste suflet prin imprimare genetică și condiționare socială. Egoul funcționează ca o personalitate muritoare purtată de spirit pentru a opera cu ușurință în cadrul Matricei, deși există riscul să te pierzi în el. Când spiritul, miezul ființei noastre, se identifică prea mult cu Egoul își însușește slăbiciunile acestuia și uită propriile scopuri. Călărețul devine atunci calul și poate fi cu ușurință condus de stăpânitori.

Așadar, atâta timp cât Egoul ne conduce deciziile, ne vom comporta mereu în moduri care reîntăresc Matricea. Noi trebuie să ne depășim tirania Egoului și să stabilim o conexiune personală cu Spiritul, cu sinele mai înalt. Acest lucru poate fi făcut prin întelegerea a ceea ce provine din Ego, ce provine din Sinele mai înalt și prin disciplină și introspecție, întotdeauna urmând Sinele mai înalt. Printr-o identificare consistentă cu aspectele înalte, se mărește influența asupra celor joase. Astfel devine mult mai ferm ancorat în interiorul nostru, până ce se va aprinde ca o stea în plină manifestare.

Noi putem accelera acest proces prin cultivarea intuiției, viselor cu semnificație, sincronicităților și profundei contemplări. Putem să amplificăm claritatea conexiunii prin manifestarea unor sentimente nobile cum ar fi compasiunea, frumusețea, înțelegerea, iubirea și empatia. Fără o conexiune cu Spiritul, noi rămânem rătăcitori fără busole și lămpi fără foc, pierduți în întuneric așa cum sunt mulți actualmente.

Ce este Sistemul de Control Matrix 9Cea de a patra slăbiciune este ignoranța, prostia și naivitatea care ne opresc să luăm decizii informate. Înșelarea are succes doar atunci când este invitată de lipsa noastră de atenție. Problema omenirii nu o reprezintă atât de mult forțele care încearcă să o controleze, ci năpasta ignoranței publice care susține și regenerează aceste forțe. În consecință, noi trebuie să ne amplificăm conștientizarea printr-o combinare de studiu, observare, experiență, contemplare și mai mult decât toate, revelație.

Asta necesită o profundă iubire de adevăr și învățare. Trebuie să ne antrenăm intelectul fără compromis și să devenim foarte familiari cu argumentele slabe din punct de vedere logic și de strategiile de război spiritual folosite împotriva noastră. Intelectul nu este ceva ce trebuie aruncat pentru a favoriza inima, ci mai degrabă ele ar trebui să fie dezvoltate în paralel și aduse la perfecțiune. Cu cât suntem mai informați cu atât luăm decizii mai înțelepte. Și cu cât sunt mai înțelepte deciziile noastre, cu atât mai bun va fi viitorul nostru.

Și cea de a cincea slăbiciune a umanității este credința de nezdruncinat în realitatea consensuală. Realitatea consensuală este modul în care societatea în ansamblu, percepe lumea, modul în care funcționează ceea ce orice individ trebuie să facă pentru a supraviețui în ea, ce este permis și ce este imposibil. Este harta desenată de Matrice pentru a ne cartografia drumul prin viață. Suntem învățați să presupunem că regulile și limitările celor mulți ni se aplică și nouă fără excepție. Noi trebuie să ne descătușăm din realitatea consensuală.

Acest lucru se va întâmpla doar când vom începe să trăim după principiile unei realități divine secrete care există în jurul și în interiorul nostru. Sub influența cărei jurisdicții te afli depinde de locul unde te poziționezi pe scala alunecoasă dintre Ego și Sinele divin mai înalt. Depinde de locul unde îți plasezi presupunerile tale de bază, punctul centrului tău emoțional sau punctul de domiciliu al minții tale. Intrând sub jurisdicția celui mai înalt, depășim autoritatea celui de jos.

Ceea ce majoritatea crede că este prostesc, riscant sau imposibil, atunci devine ceva normal. Anomaliile și miracolele devin noua realitate. Singurul mod prin care poți să bați un joc măsluit este să joci după un set diferit de reguli. Aceste vulnerabilități de necontestat, toate provin din aceeași problemă fundamentală, aceea că spiritul este copleșit de întunericul universului material. Transcendența pe care o căutam nu se referă la evadare și evitare ci este legată de autoritatea înaltului asupra josului.

Ce este Sistemul de Control Matrix 10Adevăratele soluții își au rădăcinile în zona de „deasupra” în timp ce slăbiciunile apar „dedesubt”. Noi nu putem să înfrângem „dedesubtul” folosind doar instrumente și metode ale „dedesubtului”. Încercând să faci asta nu faci decât să înlocuiești un Sistem de Control cu altul. De aceea toate revoluțiile umane, experimentele sociale și încercările utopice au eșuat, deoarece ele au ignorat problemele fundamentale pe care eu le-am subliniat. Aceste slăbiciuni se întăresc una pe alta. Când trei sunt depășite celelalte două vor aduce înfrângerea într-un final. Toate trebuiesc depășite odată dacă umanitatea își dorește să își asigure permanent libertatea.

Dacă rasa umană ca și întreg, nu poate să o facă, poate că restul dintre noi vom putea. O vom face prin puterea spiritului asupra minții și a minții asupra materiei. După cum afirmă toate tradițiile spirituale, existența înseamnă mai mult decât universul material. Noi suntem mai mult decât animale sau mașini. Adevărul este că fiecare dintre noi avem o esență de conștiință care este imortală și își are originea în afara Matricei. Acest centru, numit spirit, este originea liberului nostru arbitru și al conștienței de sine. Este inima sufletului nostru, axul ființei noastre. Este singura parte din noi care este permanentă și reală la modul absolut.

Spiritul este sursa înțelepciunii și lucidității noastre, frumuseții noastre interioare și armoniei, dreptății și iertării, bunătății și căldurii, compasiunii și înțelegerii, integrității și nobleței. Aceste idealuri nu sunt niște invenții umane întâmplătoare, ci calități intrinseci ale spiritului. Oricând exprimăm aceste idealuri, noi radiem o influența divină în lume. Spiritul vine dintr-un ținut metafizic mustind de vitalitate, ale cărui legi sunt perfecte, absolute și juste.

Acest ținut divin a fost numit Împărăția Cerurilor, Eternitatea sau Adevărata Realitate. Există dincolo de Spațiu-Timp, dincolo chiar și de regiunile eterice și astrale de unde își au originea influențele oculte ale Sistemului de Control.

Problema este că noi suntem aici, dar nu de aici. Noi suntem intruși în Matrice. Spiritul este o substanță străină matricei și anticorpii ei încearcă să o neutralizeze. Deoarece spiritul reprezintă tot ceea ce Matricea nu este. Este singurul lucru pe care Matricea nu îl poate controla și înțelege complet. Orice altceva, de la egouri, la intelectul nostru, la corpurile noastre astrale, eterice și fizice, până la civilizația umană însăși se află în stăpânirea acestuia.

Ca ființe duale, ne aflăm așadar prinși între două jurisdicții: cea lumească și cea divină. Fiecare are propriile legi și principii, fiecare are propriile sisteme de valori și fiecare are propriile puteri conducătoare. Una este moarte spirituală, iar cealaltă viață spirituală. Viața noastră se desfășoară la intersecția dintre aceste două ținuturi. Când te uiți în jurul tău sau când te uiți în interiorul tău, la conținutul minții și emoțiilor tale, ești martorul unei suprapuneri ale acestor dinamici incompatibile.

În exterior, intersectarea constă în influența determinată de Matrice și de Ținutul Divin asupra mediului astral, eteric și fizic. Evenimentele din viața ta sunt un mixaj al acestor influențe. Chiar și împrejurimile tale fizice conțin ambele stratului, deoarece există și frumusețe și urâțenie, haos și armonie, entropie și creștere oriunde te uiți. Ambele există simultan în fața ochilor tăi. Iar cinicii sunt aceia care văd doar jumătate din imagine.

Ce este Sistemul de Control Matrix 11Printr-o schimbare de perspectivă, poți aduce unul din straturi mai clar în vizor. Făcând asta, acel strat este de asemenea, mai bine manifestat în plan fizic, prin fenomenul minții deasupra materiei. Deoarece mintea afectează materia la nivel cuantic, o schimbare interioară de conștiență va genera o schimbare fizică exterioară. Cu alte cuvinte, lumile interioare și cele exterioare sunt în principiu corelate. Probabilitatea evenimentelor vieții personale se schimbă în răspuns la profundele schimbări din peisajul tău mental și emoțional. Cu cât trăiești mai mult din spiritul tău în loc de programarea Matricei, cu atât mai mult circumstanțele tale exterioare vin de sub jurisdicția Tărâmului Divin.

Spiritul afectează realitatea într-un mod sincronistic, trecând în acest fel, peste legile deterministe ale Matricei. Viața se întoarce la propriu pe dos în jur și începe să se îndrepte într-o nouă direcție, iar miracolele devin normale. Acesta este modul în care Împărația Cerurilor începe să se manifeste pe Pământ, cu câte o persoană pe rând. Asta se realizează prin propria eliberare din ghiarele înșelăciunilor programate ale Matricei și prin recuperarea materialității în numele divinității. În interior, intersecția dintre înalt și jos se exprimă ca Spirit și Ego, care se luptă pentru peisajul tău mental și emoțional.

Egoul este o personalitate artificială creată atunci când intelectul este programat cu toate regulile, fricile și dorințele Matricei. Toată lumea are un ego. Se comportă ca un avatar prin care Spiritul poate interacționa în mod convenabil cu restul lumii Matricei. Senzația de sine de zi cu zi vine de la Spirit care strălucește prin masca Egoului. Dar ca un actor care se pierde pe sine în rolul său, Spiritul se poate pierde în Ego. Și acela este momentul când lucrurile o iau razna. În acel caz, Matricea influențează eliminarea vocii Spiritului.

Acesta este de fapt normalul pentru majoritatea oamenilor. Ei își trăiesc viața din instinctele lor evolutive, imbolduri hormonale, dorințe egotice și nesiguranțe. Spiritul este prea palid în interiorul lor pentru a fi auzit sau este complet absent. Doar când spiritul crește suficient de puternic poate trece peste Ego și să-l transmută.

Poți face asta exercitând consistent Spiritul tău, în loc să-ți hrănești Egoul, astfel aflând cum să distingi între ele. Trebuie să fii atent, sincer și umil pentru a conștientiza atunci când acționezi din motivații egoiste sau dezonorabile. Aceia care prețuiesc egoul mai mult decât adevărul sunt servitorii Matricei. Pentru a face orice progres, cineva trebuie să-și sacrifice Egoul în mod conștient pe altarul adevărului.

Scopul antrenamentului esoteric nu este totuși de a elimina egoul în totalitate, deoarece asta te-ar face ineficient ca și ființa umană, ci să-l aducă sub controlul Spiritului, reprogramându-l cu un nou set de priorități. Apoi în loc de a fi un gardian de pușcărie care ține Spiritul închis în interior, egoul purificat devine mai degrabă un cavaler ducând comenzile Spiritului în lume. Ceea ce Matricea folosește în mod normal ca să subjuge Spiritul, devine atunci mijlocul prin care Spiritul dezvăluie Matricea.

Această inversare a fluxului este ceea ce urmărim: Spiritul peste minte și mintea peste materie. Pentru a fi ceea ce Matricea nu este, trebuie să facem ceea ce adepții Matricei nu fac. Prea mulți oameni au o gândire confuză și personalități conturate doar pe așteptările sociale, figuri autoritare failibile, impulsuri biologice și cele cinci simțuri. Așa că noi trebuie să ne ascuțim mințile și să ne purificăm personalitățile și să le plasăm pe acestea în serviciul intuiției spirituale și idealurilor nobile.

Ce este Sistemul de Control Matrix 12Doar printr-un sistem de ghidare superior care transcende logica și percepția fizică putem spera vreodată să evadăm din cuștile conformismului. Mintea și inima, rațiunea și intuiția, intelectul și spiritul, trebuie să lucreze împreună, deoarece fiecare singure nu sunt suficiente. Aceasta este prima și cea mai importantă cheie să transcendem Sistemul de Control al Matricei. ( sursa: http://montalk.net/ , What is the Matrix Control System? )

dincolodeaparente.com

Ce este Sistemul de Control Matrix?
Etichetat pe:                                                                                                                                                                                                                                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *