CancerulCancerul este o reacţie de apărare, a celulelor vii, împotriva unor factori nocivi de intensitate mică, dar care acţionează timp îndelungat.

De foarte mult timp este considerat ca fiind o boală. Poate, din acea cauză nu a găsit nimeni un remediu pentru el. O altă cauză pentru care nu s-a găsit acel remediu poate fi sistemul defectuos de gândire al persoanelor care se ocupă de sănătate la nivel mondial. În plus, frica de moarte generează un venit enorm şarlatanilor. Aceştia au tot interesul să lase lucrurile să rămână exact asa cum sunt. Doar nu sunteţi naivi să credeţi că ei vor avea vreodată să renunţe la sursa lor de venit pentru ca vouă să vă fie bine. Nu, voi trebuie să aveţi în capul vostru o frică mare. Voi trebuie să fiţi speriaţi de perspectiva morţii. Aceste lucruri nu tocmai curate trebuie să înceteze.

Eu sunt un inginer electric. Ce ştiu eu? Nimic, sau aproape nimic din medicină. Mulţumesc lui Dumnezeu că nu ştiu. În felul acesta, nu mi-a fost alterată gândirea de nimic din domeniul medical. Nu am idei preconcepute şi sunt obişnuit să gândesc cu propriul meu cap. Dacă nu aveam această obişnuinţă acum eram mort. Acum, aproape cu trei ani în urmă, eram mai mult mort decât viu. Am fost pe lista morţii. Trebuia să devin statistică. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a dotat cu creier. El m-a ajutat atunci, la naştere, El şi-a făcut treaba. Era rândul meu să pun darul cel mai de preţ al Lui Dumnezeu la lucru. Și,… asta am făcut. Cu ocazia aceasta, am făcut nişte descoperiri, nu tocmai plăcute, pentru omenire. Toţi oamenii, din întreaga lume, sunt cuprinşi în programe de muls. Da, sunt mulşi asemeni oilor de ultimii bani de către un sistem uriaş de dezinformare. În plus sunt îmbolnăviţi în mod artificial, speriaţi de „boli” incurabile, tocmai pentru a hrăni sistemul. Sistemul este putred. Sistemul vă doreşte suferinţa. Sistemul are nevoie de suferinţa voastră.

Gândind cu propriul meu cap am reuşit să scap din capcanele sistemului. Nu a fost uşor. Pentru aceasta le mulţumesc tuturor învăţătorilor mei. Am scăpat de moarte datorită educaţiei tehnice primite. Educaţia mea cuprinde instruirea multidisciplinară şi gândirea cauzală. Educaţia mea cuprinde mii de experiente reale, interpretate corect. Educaţia mea cuprinde mii de ore petrecute lângă aparatura electronică, montaje electronice şi în laboratoare. Toate acestea mi-au format gândirea cauzală. Acum, la 54 ani de viată, pot să vă spun nişte certitudini. Nimic nu se produce fără o cauză reală. Întotdeauna cauza reală precede efectul real. Îndepărtarea cauzei va duce în mod implicit la dispariţia efectului. Nu acţionaţi pentru îndepărtarea efectului pentru că este o pierdere de timp. Nu veţi obţine nimic prin tratarea efectelor. Ba da. Veţi obţine, totuşi ceva. Veţi pierde timpul preţios pentru însănătoşire. Ne îndepărtând cauza obţineţi următoarele efecte secundare. Cauza rămâne activă şi nu vă veţi putea vindeca niciodată. Deveniţi în felul acesta sclavii permanenţi ai sistemului de sănătate.

Ce este cancerul?

Cancerul, în primul rând nu este o boală. Experienta morţii apropiate şi evitarea ei în ultimele momente, m-a dus la descoperirea definiţiei cancerului:

Cancerul este o reacţie de apărare, a celulelor vii, împotriva unor factori nocivi de intensitate mică, dar care acţionează timp îndelungat.

Ţineţi minte această definiţie. Aceasta schimbă filozofia cancerului. Nu este boală şi nu este determinată de corp. Ea este o reacţie a celulelor corpului la factori externi, nocivi. Doar nişte doctori leneşi în gândire s-au oprit înainte de a găsi cauza cancerului. Dacă îndepărtaţi cauza reală veţi fi pe calea însănătoşirii. Dacă nu, în funcţie de gradul de expunere la factorii nocivi, puteţi avea aproape orice boală din această lume.

cancer 1Celula vie interacţionează cu mediul înconjurător. Ea este tot timpul în relaţie cu mediul intern şi cu cel extern corpului nostru. În momentul în care unul dintre parametrii mediului intern (imediat apropiat celulei) se schimbă şi iese din intervalul de siguranţă, celula va încerca să se apere. Ea va dezvolta reacţii de apărare curioase. Va crea forme mamut pentru ea şi pentru celulele înconjurătoare. Aceste reacţii au fost de multă vreme denumite cancer. Vreau să vă dau o speranţă. Reacţiile acestea, descoperite la timp, s-au dovedit a fi reversibile în cazul corpului meu. Deoarece le-am descoperit la timp, ele nu au avut timp să devină nocive pentru corp. Adică le-am descoperit înainte de a fi afectate prea multe celule pentru a sufoca celulele neatinse încă. Acţionând corect mi-am revenit aproape total, iar celulele afectate s-au înlocuit în ritmul normal de înlocuire.

Cine sunt factorii nocivi?

Cercetările mele, deşi sunt foarte corect făcute şi interpretate, nu pot acoperii multitudinea efectelor de pe întregul mapamond. Nu pot cunoaşte multitudinea de medii în care voi trăiţi. Nu pot cunoaşte obiceiurile voastre sau plăcerile nocive cu care vă relaxaţi. Dar, pot afirma cu tărie şi cu toată certitudinea că, dacă veţi începe să gândiţi voi cu capul vostru, aveţi şansa să supravieţuiţi. Doar voi vă puteţi repara mediul din imediata voastră apropiere şi doar voi înşivă vă puteţi regla mediul intern pentru ca el să devină un mediu normal de viată, nu un mediu toxic pentru celulele voastre.

Informație ce vă poate salva viața – Carte în format PDF! http://iso.ro/Morgellons/ROBook.aspx 

Am preferat sintagma de factori nocivi deoarece aceste iritaţii pot proveni din mai multe tipuri de surse. Pot fi de natură chimică cum ar fi fumul de ţigară sau alimente iritante şi periculoase. Dar, cei mai periculoşi factori nocivi sunt cei de natură fizică. Aceşti factori sunt invizibili şi foarte greu sesizabili de celulele noastre. Ei determină semnale slabe de apărare. Creează doar senzaţii psihice de nelinişte. Celulele transmit aceste semnale de pericol cu mult înainte ca noi să le simţim în întreg corpul. Ba mai mult, celulele noastre, chiar au un mecanism propriu de apărare. Avem celule foarte adaptate la mediile toxice. Noi suntem cei care nu cunoaştem sau nu ştim codul prin care ele ne trimit semnalele de alertă.

Nu am să tratez aici factorii nocivi de natură chimică. Sunt foarte importanţi şi aceştia. Eu am să mă ocup de factorii de natură fizică şi anume de radiaţia electromagnetică. Radiaţia electromagnetică este un element foarte toxic pentru celulele noastre. Intensitatea radiaţiei şi timpul de expunere la radiaţie dau modul de reacţie şi intensitatea reacţiei din partea celulelor. În plus, radiaţia electromagnetică nu modifică ADN-ul celulei, doar o arde. În felul acesta corpul nu poate interpreta corect acest atac. Este dezarmat informaţional la atacul de natură fizică.

Celulele expuse la radiaţia electromagnetică se încălzesc. La un moment dat, ele elimină surplusul de energie către celelalte celule vecine şi spre sânge. Acest lucru se întâmplă atâta vreme cât această modalitate de drenare nu este depăşită.

cancer 2Fenomenul este asemănător sistemului de radiator de maşină. Energia imensă degajată în motor ar topi cilindrul şi l-ar face inutilizabil. Din această cauză energia este transportată către o altă parte a ansamblului, pentru a fi degajată în mediul înconjurător. La fel se întâmplă fenomenul în corpul uman. Celula este bombardată cu energie dintr-o sursă ascunsă. Ea se încălzeşte şi prin membrană transmite surplusul de energie către celulele învecinate până la primul vas de sânge. Sângele preia căldura şi o transportă către alte părţi ale corpului şi către piele pentru a fi disipată în mediul înconjurător. În cazul în care acest sistem funcţionează defectuos sau este întrerupt sau, pur şi simplu, căldura este mult mai mare decât posibilitatea de drenare, celula se supraîncălzeşte şi va încerca să se apere singură. Adică va acumula, în primul rând apă.

Apa este elementul care apără celula de radiaţie. Având căldura specifică foarte mare, apa se încălzeşte greu şi de aceea celula acumulează apă. Ea adună apă şi creează celule mamut, de forme curioase pentru simplul motiv că are nevoie de acest surplus de volum de apă pentru protecţia proprie. Celula canceroasă, deşi are un aspect curios, este o celulă care se apără de un surplus de energie nocivă. Ca fapt divers, ce-l puteţi verifica chiar voi, din internet şi cerând explicaţii la NASA sau unui simplu profesor de fizică, astronauţii de pe Staţia Orbitală Internaţională se apără de radiaţiile nocive ale Soarelui în spatele unor pungi pline cu apă. Verificaţi singuri. Celulele noastre cunosc înaintea medicilor că apa le apără. Medicii sunt doar analfabeţii care trebuiau să descifreze mesajele celulelor şi să vadă fenomenul în ansamblul lui. Nu să lupte împotriva celulelor canceroase. Ei trebuie să lupte cu acea formă de energie fizică sau chimică ce face celula să se apere. Nu celula este de vină că reacţionează. Ea trebuie să se apere. Acel ceva ce face ca celula să se apere trebuie îndepărtat din mediul apropiat al celulei.

Dar pentru aceasta trebuie şi putină minte. Nu toţi pricep legile acestea, deşi sunt legi cât se poate de naturale. Doctorul nu este pregătit să înţeleagă aceste lucruri. Lui nu i-a plăcut la orele de fizică. El nu are pregătire multidisciplinară. El este pregătit unilateral. El nu are de unde, obiectiv, să priceapă acest mecanism care este simplu. Chiar şi un copil de scoală primară poate înţelege acest mecanism natural şi simplu. Este ca în experimentul cu lumânarea bancnota şi oul. Bancnota nu se va arde atâta vreme cât oul de pe bancnotă nu este prăjit chiar dacă flacăra este în contact direct cu bancnota. Întreaga energie a flăcării este drenată către ou, iar bancnota este protejată.

Celulele noastre sunt asemeni bancnotei. Nu vor fi afectate atâta vreme cât vor fi protejate de mecanismul de drenare al energiei adică atâta timp cât oul este lichid. În momentul când, dintr-un motiv sau altul, energia va depăşi capacitatea de suportare a celulei, ea va reacţiona sau, dacă energia este mult prea mare, se va arde. Celulele arse, vor muri. Ele vor provoca chisturi în carne sau piele. Corpul va încerca să elimine celulele moarte. Corpul va provoca răni în piele pentru a deschide calea pentru eliminarea celulelor moarte sau va crea chisturi pentru a izola acestea de celelalte celule. Acest material mort devine un pericol pentru corpul nostru.

Deci, locul în care caută doctorii nu este locul bun. Ei se luptă din răsputeri cu o reacţie de apărare a corpului. Putem spune că doctorii luptă contra propriei noastre însănătoşiri. Ei nu luptă cu cauza ce creează boală. Ei luptă împotriva celulelor care luptă cu boală. Ei ne lasă fără luptători. Identificaţi ce anume din mediul vostru, ce obiceiuri nefaste sau ce aparate determină reacţia de apărare. Îndepărtaţi aceste cauze şi vă veţi însănătoşi fără cheltuieli inutile pe medicamente scumpe care vă ucid de fapt. Aceste medicamente vă lasă dezarmaţi în faţa bolii. Ele nu vă ajută. Ele omoară apărătorii proprii. Rămâneţi dezarmaţi în faţa acţiunii factorilor ascunşi. Gândiţi-vă şi curăţaţi-vă mediul intern şi cel extern şi veţi supravieţui.

De ce am dreptate?

Cel mai puternic argument că cele ce le-ai citit până acum sunt adevărate este următorul. Aţi auzit de vindecările miraculoase în cazul cancerului? Aţi auzit de oameni cărora doctorii nu le mai dădeau mult de trăit, şi totuşi, ei se încăpăţânează să trăiască? Ce au făcut aceşti oameni că au reuşit să contrazică prognoza nefastă? Dacă tot trebuie să moară, că aşa le-a zis un imbecil de doctor, s-au hotărât să-şi trăiască ce le-a mai rămas din viaţă. Mulţi s-au dus în excursii, alţii s-au îmbătat mai des sau au plecat în singurătatea munţilor sau pe mare, departe de societate nocivă pentru ei. În cele mai multe cazuri, pentru cei care şi-au schimbat modul de viaţă, într-un mod cu totul aleator până acum, s-au făcut simţite ameliorări masive ale stării de sănătate. Deci cei care şi-au schimbat mediul apropiat cu un mediu mai puţin nociv s-au vindecat „miraculos”. Nu este nici un miracol. Au rupt relaţia cu factorii nocivi ce le provoca boala. Este singura deducţie logică normală. (Putem spune că Dumnezeu le-a dat mintea să fugă de factorii nocivi, asta numai dacă vreţi să daţi cuiva un merit, deoarece hazardul a fost singurul criteriu de până acum).

cancer 3Departe de mine intenţia de a vă impune ceva. Am fost înjurat pentru multe din ideile mele. Eu sunt o persoană pregătită. De proşti îmi poate fi doar milă. Oamenii sunt doar dezinformaţi. Oamenii nu sunt proşti deloc. Din acest motiv eu încerc din răsputeri să-i fac să nu mai fie sclavii gândiri altora. Eu încerc să provoc oamenii să gândească cu propriul lor creier. Este darul suprem al Creatorului. Folosiţi-l el vă poate salva, doar el. Cum am spus la început. Dumnezeu şi- a făcut treaba. Degeaba vă mai duceţi la biserică. Voi aveţi deja armele pentru a vă apăra. Nimeni nu o să vă mai dea o altă armă. Arma este deja la voi. Creierul uman este cea mai puternică armă. Altă armă nu mai primiţi. Dacă nu veţi şti să o folosiţi corect, veţi muri sau vă vor muri persoanele dragi. Oricum este dureros.

Gândiţi. Acest lucru nu vă răneşte în nici un fel.

Sursa și informații: Călin Mircea Gașcu http://iso.ro/Morgellons/ROCancer.aspx

dincolodeaparente.com

Cancerul este o reacţie de apărare, a celulelor vii, împotriva unor factori nocivi de intensitate mică, dar care acţionează timp îndelungat.
Etichetat pe:                                                                                                                                                

Un gând despre „Cancerul este o reacţie de apărare, a celulelor vii, împotriva unor factori nocivi de intensitate mică, dar care acţionează timp îndelungat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *