Fascinantul Creier Uman Și Sugestiile

Fascinantul Creier Uman Și SugestiileFascinantul Creier Uman Și Sugestiile

Pentru că am fost întrebată de multe ori de către clienţii mei cum funcţionează mecanismul reprogramării mentale prin sugestiile date în transa hipnotică, am să explic acest lucru pe înţelesul tuturor.

Fiind cea mai complexă structură din Univers, creierul conţine un număr de neuroni mai mare decât numărul stelelor din Calea Lactee, peste o sută de miliarde. Conform unor calcule ştiinţifice, conexiunile neuronale (sinapsele) depăşesc numărul de atomi existenţi în Univers. Datorită numeroaselor circumvoluţiuni, suprafaţa desfăşurată a creierului atinge 2500 cm pătraţi. Dacă s-ar pune cap la cap lungimea tuturor capilarelor creierului, s-ar obţine un fir de 1200 km. Lungimea fibrelor nervoase din întregul sistem nervos central, însumează 5 milioane km…

Creierul controlează întreaga noastră fiinţă!? (mai mult…)

Trăirea în trecut ține boala în corpul fizic

Trăirea în trecut ține boala în corpul fizicTrăirea în trecut ține boala în corpul fizic

Faceți nenumărate eforturi pentru a vă vindeca de diverse boli din corpul fizic și de cele mai multe ori nu apare vindecarea. Astfel vă întrebați mereu: Am făcut tot felul de terapii, am fost la tot felul de vindecători, am luat diverse remedii, medicamente și tot nu m-am vindecat de boală? Asta pentru că ne-am aplecat doar asupra corpului fizic, dar boala vine din emoțiile pe care le ținem în noi.

Emoțiile tale își pun amprenta asupra corpului fizic și curând corpul tău este expus la orice. De aici bolile și afecțiunile. (mai mult…)

Teorii științifice incredibile care pot explica existența noastră

Teorii științifice incredibileUniversul este un fenomen incredibil și odată cu evoluția științei noi descoperiri sunt evidențiate. Oamenii de știință, fiind fascinați de mirajul acestui spațiu aproape infinit, au încercat să explice nu doar formarea Universului, ci și modul său de manifestare. Până în prezent, diverse teorii au fost emise care încearcă să explice tot ceea ce ne înconjoară. Unele dintre ele par credibile, altele mai puțin, dar cu toate acestea ele sunt considerate ipoteze demne de luat în considerare.

Trăim într-un spațiu gen Matrix (mai mult…)

VINDECAREA PRIN GÂNDIRE – CAUZELE SPIRITUALE ALE BOLILOR

VINDECAREA PRIN GÂNDIRE - CAUZELE SPIRITUALE ALE BOLILORPrin boală, omul trebuie să înţeleagă că a greşit undeva pe drumul vieţii şi până nu-şi elimină greşeala nu se poate vindeca decât parţial, deoarece în el persistă cauza generatoare de rău. De aceea trebuie ca mai întâi să fie depistată cauza bolii, pentru ca bolnavul să evite pe viitor greşelile comise. Dacă nu se elimină cauza, aceasta poate alimenta în continuare boala sau poate migra de la un organ la altul. Când cauza va fi eliminată boala va dispărea.

Boli cu litera A          

(mai mult…)

Folosindu-ți gândurile poți schimba iluzia realității

Folosindu-ți gândurile poți schimba iluzia realitățiiAlbert Einstein credea cu tărie că “realitatea este doar o iluzie, chiar dacă este una atât de persistentă“. Pare dificil să ne imaginăm că lumea în care trăim este doar o imagine creată doar cu ajutorul minții noastre. Chiar mai surprinzător este faptul că această realitate inexistentă se poate modifica doar prin puterea gândului.

Pornind de la legile clasice ale fizicii cuantice, oamenii de știință au realizat că ceea ce numim noi realitate nu este nimic altceva decât o simplă iluzie. Această iluzie este generată prin impulsurile pe care creierul le oferă în fiecare secundă a vieții și se poate modifica ori de câte ori dorim doar prin puterea gândului. (mai mult…)

BLIDUL DE LEMN – de Lev Tolstoi

BLIDUL DE LEMN
( Lev Tolstoi în 1909 spunând povești nepoților )

BLIDUL DE LEMN – de Lev Tolstoi

Un bătrânel împovărat de ani s-a dus să locuiască împreună cu fiul şi cu nora lui, care aveau un băiețel de patru ani. Mâinile bătrânului tremurau tot timpul, ochii îi erau încețoşati, iar paşii împleticiți.

Întreaga familie mânca împreună la masă, însă mâinile nesigure ale bătrânului şi vederea lui tot mai slăbită îl puneau mereu în încurcătură – boabele de mazăre i se rostogoleau din lingură pe covor, când întindea mâna după cana cu lapte, jumătate din lapte se vărsa pe fața de masă. Fiul şi nora se simțeau tot mai iritați de neajutorarea lui. Până-ntr-o zi când…
(mai mult…)

Căruța goală

Căruța goalăOdată, demult, mă plimbam împreună cu tatăl meu când, la o cotitură, el se opri deodată.

După o clipă de tăcere, mă întrebă:
– În afară de ciripitul păsărelelor, mai auzi şi altceva?
Îmi ascuţii auzul şi, după câteva secunde, îi răspunsei:
– Aud zgomotul unei căruţe…
– Aşa este, spuse tatăl meu. Este o căruţă goală.

Îl întrebai:
– Cum de ştii că este o căruţă goală dacă încă nu o putem vedea?

Iar el îmi răspunse:
– E foarte uşor să ştii când o căruţă este goală; e din cauza zgomotului. Cu cât este mai goală, cu atât face mai mult zgomot.

Astăzi, adult fiind, când văd o persoană care vorbeşte prea mult, întrerupând conversaţia celorlalţi, dovedindu-se inoportună, lăudându-se cu ceea ce posedă, simţindu-se atotputernică şi dispreţuindu-i pe cei din jurul ei, încă mi se pare că mai aud vocea tatălui meu, spunând: „Cu cât este mai goală căruţa, cu atât mai mult zgomot face”.

dincolodeaparente.com

Viața ca un fluture albastru

Viața ca un fluture albastruA fost odată un bărbat căruia i-a murit soția, astfel încât el locuia împreună cu cele două fete ale sale, care erau din fire foarte curioase și inteligente. Fetele îi puneau mereu multe întrebări… la unele știa să le răspundă, la altele nu…

Tatăl lor își dorea să le ofere cea mai bună educație, de aceea într-o zi și-a trimis fetele să petreacă o perioadă de timp în casa unui înțelept. Acesta știa întotdeauna să le răspundă la întebările pe care ele le puneau.

La un moment dat una dintre ele a adus un fluture albastru pe care plănuia să îl folosească pentru a înșela înteleptul. (mai mult…)